Vår familj har en tradition av uthyrning som sträcker sig tillbaka till tidigt 1900-tal. Våra farföräldrar tog då emot gäster från fastlandet som ville njuta av Käringön under längre perioder.


Genom åren har vi följt våra gästers önskemål och hyr nu ut rum per natt. Här finner Ni vackra järnsängar och kakelugnar i alla rummen där de ljusa originalfärger sitter kvar på väggarna. Vi har tre rum, alla med två sängar var.
En trappa ner finner ni badrum, WC samt ett pentry* med möjlighet att laga till lättare måltider och avnjuta dem på den trevliga verandan där vi har porslin, bestick och kokkärl till ert förfogande. Detta utrymme delas med övriga gäster.
 
Ni kan välja att hyra rummen bäddade, då ingår hand- och duschhanddukar, eller obäddade, då tar Ni med er lakan och handdukar själva. När Ni tar kontakt med oss för bokning kommer vi överens om vilket alternativ som passar just er. Vi har öppet för uthyrning året runt.
 
Huset är beläget mitt på ön precis vid kyrkan, ca 5 minuters gångväg både till hamnen i syd och till utsikten mot Måseskär i väst.

För rumsbokning, var god ring 0304 - 560 10
   

* 2 kokplattor, litet kylskåp, kaffe-, vattenkokare samt mikrovågsugn